Pravno obvestilo

Omejitev odgovornosti
HSE-edT d.o.o. skuša na svojem spletnem mestu zagotavljati točne, celovite in najnovejše podatke. Vendar obiskovalce spletnega mesta opozarja, da so besedila informativnega značaja. HSE-edT d.o.o. ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost, celovitost in aktualnost. Obiskovalci spletnega mesta uporabljajo objavljeno vsebino na lastno odgovornost.
HSE-edT d.o.o. ter druge pravne ali fizične osebe, ki so sodelovale oziroma sodelujejo pri nastanku, izdelavi in vzdrževanju spletnega mesta, niso odgovorne za:
- morebitno netočnost informacij,
- občasno nedelovanje strani,
- morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij.
Ne odgovarjajo za škodo ali neprijetnosti, izhajajoče iz:
- obstoja spletnega mesta,
- dostopa do oziroma uporabe oziroma nezmožnosti uporabe informacij na tem spletnem mestu
ter za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini, ne glede na to, ali so bili obveščeni o možnosti take škode.
HSE-edT d.o.o. si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni, dodaja ali odstrani vsebino teh spletnih strani.

Avtorske pravice
Informacije in podobe, objavljene na spletnem mestu (besedila, fotografije, sheme, zemljevidi in načrti) so last HSE-edT d.o.o. in predmet avtorske zaščite po Zakonu o avtorskih in sorodnih pravicah (Uradni list RS, št. 21/1995 in 9/2001). Uporabljajo se lahko izključno za izobraževalne in nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Na vsaki reprodukciji (kopiranje, reprodukcija, objava, prenos) mora biti kot vir naveden HSE-edT d.o.o.
HSE-edT d.o.o. si pridržuje pravico, da kadar koli in kakor koli, delno ali v celoti spremeni, dodaja ali odstrani vsebine, objavljene na tem spletnem mestu, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Izjava o zasebnosti
HSE-edT d.o.o. se zavezuje, da bo varoval zaupnost osebnih podatkov obiskovalcev spletnega mesta. Zbrane podatke bomo uporabili izključno za izboljšanje uporabe spletnega mesta in za namene, za katere jih bodo posredovali obiskovalci spletnega mesta. Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne bomo uporabljali za druge namene ter jih brez izrecnega dovoljenja obiskovalca spletnega mesta ne bomo razkrili tretjim osebam. Prizadevali si bomo za zaščito osebnih podatkov obiskovalcev pred kršitvami in zlorabami.

Uporaba piškotkov

Spletna stran www.tet.si uporablja piškotke, ki so potrebni za osnovno funkcionalnost spletne strani in ne sodijo med piškotke, za katere bi po zakonu o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) potrebovali privolitev uporabnikov.